vrijdag 8 november 2013

Stem op de melkman

Beste ouders van peuters en 1ste kleuters van bij juf Els,

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn de leerlingen van het eerste leerjaar. Wij hebben ook een blog en die vind je hier. Je hebt er misschien al iets van opgevangen, maar wij nemen deel aan een wedstrijd van melk. We hebben een film gemaakt met de melkman in de hoofdrol. We kunnen een digitaal schoolbord winnen.
Maar we hebben in de eerste plaats jullie hulp nodig. De wedstrijd bestaat uit 2 ronden en we komen pas in de tweede ronde als we genoeg stemmen halen. In de tweede ronde neemt een jury over. U kunt het filmpje bekijken als je hier drukt. Als je op die pagina bent, moet je zoeken naar het filmpje van de melkman. Zoek de onderstaande foto. Je kan ook op de foto klikken aan de linkerkant. Die linkt je ook door met de juiste pagina. Na het bekijken van het filmpje, mag je zeker niet vergeten om op VOTE te drukken. Zo kan je voor ons stemmen.
Je moet wel een facebookaccount hebben om deel te nemen. We gaan voor het digitale schoolbord en voor zoveel mogelijk stemmen. Je mag de link zeker en vast ook doorsturen naar al jullie facebookvrienden.
Helpen jullie mee om ons aan de top te krijgen? Alvast een heel dikke merci en duimen maar ...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten